App

 

Pelletkachel
Bij ons vindt u een breed assortiment aan pelletkachels in verschillende merken, kleuren, soorten en maten. Wij zijn de online specialist op dit gebied en zorgen ervoor dat u tijdens de koude periodes kunt genieten van de warmte van uw kachel. Een pelletkachel verbrandt houten pellets waardoor warmte ontstaat. De kachel wordt geplaatst in de door u gewenste ruimte. Daarnaast dragen ze bij aan een stijlvolle sfeer van uw inrichting. In de winter kunt u heerlijk opwarmen bij de kachel.

Voordelen pelletkachel

  • U 40% tot 50% kunt besparen met een pelletkachel t.o.z. van stroom of gas.
  • Slechts 1 druk op de knop voldoet om de kachel te ontbranden, geen gezeul met houtblokken, aanmaakblokjes, de toevoer van de brandstof gaat geheel automatisch.
  • Door de efficiente verbranding een zéér hoog rendement genereerd (85% of zelf hoger)
  • De rookgasafvoer van een pelletkachel niet groter is dan 80mm en geen lang rookkanaal noodzakelijk is.
  • Voor elke inrichting een model, zowel klassieke als trendy modellen leverbaar.


Subsidie pelletkachel
Vanaf 1 januari 2016 ontvangt u subsidie op uw pelletkachel. Deze regeling loop tot en met 31 december 2020. De Nederlandse overheid stimuleert particulier en bedrijven met een tegemoetkoming wanneer een pelletkachel aan wordt geschaft. Het gebruik van een pelletkachel draagt namelijk bij aan een besparing van energie en een terugdringing van CO2-uitstoot. Een pelletkachel heeft een veel hoger rendement dan een traditionele houtkachel of open haard. Fabrikanten claimen in de regel een rendement van 80-97%.

De overheid ondersteund u daarom financieel. De subsidie kunt u aanvragen vanaf 4 januari 2016 31 december 2016. De hoogte van de subsidie hangt af van het soort pelletkachel dat u gebruikt. In totaal wordt 70 miljoen euro beschikbaar gesteld voor deze subsidie. Op 14 maart 2016 zijn er 2450 aanvragen ingediend, met een geschatte subsidieclaim van 7 miljoen euro.

Omdat de pelletkachel op de Energielijst staat, komt deze in aanmerking voor subsidie. Bij ons vindt u de beste pelletkachels  tegen zeer scherpe prijzen. Omdat u nu ook gebruik kunt maken van deze subsidie, bent u nog voordeliger uit bij Ecoportaal.

Lijst pelletkachels met subsidie of subsidie aanvragen


Hoogte subsidie pelletkachel particulier
De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Voor een pelletkachel krijgt u €50 per kW vermogen van de pelletkachel, met een minimum van € 500. Let op de overheid heeft een selectie gemaakt welke pelletkachels in aanmerking komen voor een subsidie. De totale lijst met alle kachels die in aanmerking komen voor subsidie vindt u in de lijst met subsidiekachels.

U kunt de subsidie aanvragen op de website van RVO

 

 

 

 

edilkamin-114x114  elledi-logo-114x60   la_nordica_extraflame-e1445010671616  cadel_logo-1-247x96 MCZ-Logo_klein  

Houtpellets

Pellets zijn geperste houtkorrels, zonder verdere bindmiddelen. Ze worden geperst van schoon, gemalen resthout en van 100% onbehandeld zaagsel/vezel. Pellets zijn daarom dan ook CO² neutraal. Ofwel pellets vallen onder DUURZAME ENERGIE. De calorische waarde van houtpellets is circa 18 MJ/kg. De energiewaarde van 1m³ aardgas staat gelijk aan circa 1,8 kg pellets. De houtkorrels worden verpakt in zakken van 10 kg en 14 kg. 


Eenvoudig bestellen

U kunt voordelig zelf houtpellets bestellen op internet.

  • Ga naar www.houtpelletsdirect.nl
  •  
  •  

 


Nieuw
Pellet buitenkachel Cosy
Oude prijs 385,00 €
350,00 *
*
Prijzen inclusief btw 
Over ons

Over ons

Pellet cv Bakel, Designkachel, Biomassaketel Bakel, Pelletketel, in noord brabant, west brabant, Gelderland en limburg

Pelletkachels

Pelletkachels

Ecoportaal verkoopt adviseert en installeert pelletkachels en pelletketels in Bakel, Gemert, Deurne, Helmond, Milheeze Beek en Donk, 

Enkele pelletkachel merken die wij verkopen:

Edilkamin, Fair Bio, Elledi, Extraflame, MCZ, Ravelli, Italfuoco.

Enkele Pellet CV ketels die wij verkopen

Domusa, Biodom, 'd Alessandro